Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci de fotbal între FCV Farul Constanța – UTA Arad. Jandarmii, prezenți sâmbătă în Ovidiu

ro

19 Nov, 2021 15:46 1757 Marime text
  • Jandarmii, la datorie la meciul de fotbal din Ovidiu.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa a anunțat că va asigura măsurile de ordine publică publică sâmbătă, la meciul de fotbal dintre FCV Farul Constanța – UTA Arad, din cadrul Campionatului National de Fotbal, Liga I, Casa 2021-2022 etapa XVI.
 
Meciul de fotbal va avea loc la ora 15.00, pe Stadionul Central al Complexului Academiei de fotbal ,,Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu.
 
 
Iată comunicatul oficial al Gruparii de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
 
Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre FCV Farul Constanța – UTA Arad
 
Sambătă, 20 noiembrie a.c., la ora 15.00,  va avea loc meciul de fotbal dintre echipele FCV Farul Constanța şi UTA Arad, din cadrul Campionatului National de Fotbal, Liga I, Casa 2021-2022 etapa XVI.

Competiția sportivă se desfășoară fără spectatori având în vedere măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Tomis’’ Constanţa, vor acționa în zonele din imediata apropiere a stadionului, pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Sursă foto: GJM Tomis Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii