Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean albanez trimis în judecată pentru dare de mită, după denunțul unui polițist de frontieră

ro

18 Feb, 2020 11:08 1883 Marime text
Ofițerii Direcției Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți au finalizat cercetările într-un dosar penal, iar procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinti a întocmit, la data de 11 februarie 2020, rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui cetățean albanez pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

In fapt, ofițerii D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, au prins în flagrant un cetățean albanez, care a oferit o sumă de bani, cu titlu de mită, unui polițist de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiș, Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier II.

În cauză, la aceeași dată, agenţul de poliţie de frontieră a formulat la Serviciul Județean Anticorupţie Mehedinţi un denunț telefonic prin care semnala faptul că, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat, conducând un autoturism, un cetățean albanez, însoțit de un conațional, care au oferit bani pentru a li se permite accesul în România, fără a îndeplini condițiile legale de intrare, unul dintre având semnalare interdicție intrare în spațiul Schengen emisă de autoritățile din Olanda.

În urma sesizării, s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiuni de dare de mită, fiind organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Mehedinți.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii