Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer din Brașov, cercetat de DGA pentru dare de mită

ro

26 Jan, 2024 14:40 724 Marime text

Sursa foto: Facebook



 
  • La data de 26.01.2024, ofițeri de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov au fost sesizați de către un agent de poliție din  cadrul IPJ Brașov - Poliția Stațiunii Poiana Brașov despre faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu împreună cu un subofițer de la IJJ Brașov, un conducător auto le-a oferit o sumă de bani cu titlu de mită, potrivit DGA.

În fapt, agentul de poliție a oprit, în trafic, pe raza Stațiunii Poiana Brașov,  un autovehicul condus de o persoană în vârstă de 28 de ani, care prezenta halenă alcoolică. În această împrejurare, conducătorul auto a oferit celor doi lucrători MAI suma de 200 de euro pentru a nu fi testat cu aparatul etilotest.
 
Întreaga situație a fost înregistrată cu aparatura tip body-cam din dotarea polițistului.
 

„Întrucât conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice, i s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.„, transmite sursa citată.

 
Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Brașov, în coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.
 
Citește și
Dare de mită sesizată de un polițist la Call-center anticorupție!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii