Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antena3. Sevil Shhaideh despre amenințările cu moartea. În ce limbi a fost amenințată ea și familia ei

ro

30 Dec, 2016 06:42 6920 Marime text
Sevil Shhaideh, propunerea de premier pe care PSD-ALDE a înaintat-o miercuri preşedintelui Klaus Iohannis la consultările de la Palatul Cotroceni, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3.
 
Sevil Shhaideh a vorbit despre amenințările primite după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat să o nominalizeze ca premier.
 
 

Sevil Shhaideh:

„N-am crezut că o să ajungem la asemenea episoade(...). Pe conturile de Facebook ale copiilor și al soțului au început niște mesaje, apoi niște amenințări. N-aș vrea să reproduc acum ceea ce a fost, pentru că nu e cazul să afle toată țara asta. Noi am realizat că nu este nimic mai important decât paza noastră”, a spus Sevil Shhaideh, joi seară, la Antena 3.

 
„Eu fiind doar o propunere, nu am beneficiat de niciun serviciu de pază. Nici nu m-am gândit că aș avea nevoie. Am fost ministru, nu am avut serviciu de pază(...).  Responsabilitatea familiei, a copiilor, te schimbă”, a adăugat Sevil Shhaideh.
 
Sevil Shhaideh a spus că amenințările venite, în principal pe paginile de Facebook, (nr - nu există niciun cont al ei personal pentru că nu și-a făcut) erau în limbile română, engleză și arabă.

Sursa text și foto: antena3
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii