Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A treia oară poate-i cu noroc Fiscul constănţean vinde terenul intravilan din Buşteni al societăţii Alcor West SRL

ro

06 Mar, 2015 00:00 2940 Marime text
Pe data de 25 martie, Fiscul constănţean va scoate la mezat, pentru a treia oară, un bun care aparţine societăţii Alcor West SRL. Procedura publică va avea loc începând cu ora 13.00, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Constanţa de pe bulevardul Tomis 312A.

AJFP Constanţa, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, va încerca să vândă un teren intravilan care aparţine societăţii Alcor West SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Aurel Vlaicu. Terenul, în suprafaţă de 500 mp, este situat în localitatea Buşteni şi a fost evaluat la preţul de 95.236 de lei, exclusiv TVA. Bunul scos la licitaţie este grevat de următoarele sarcini: SC Transilvania Leasing IFN SA - ipotecă legală, BEJ Pavel Bebi - ipotecă legală, executor judecătoresc Maria Divoiu - ipotecă legală, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - ipotecă legală. Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte până la termenul de vânzare dovada plăţii taxei de participare, ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Despre debitorul Alcor West SRL 

Alcor West SRL a fost înregistrată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: SC Alcor Construct SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu, care deţine o parte socială (5% din capitalul social), Cristian Bîrcă, născut în 1967, în Constanţa, care deţine nouă părţi sociale (45% din capitalul social), şi Muşat Daniel-Gabriel, născut în 1969, în Buşteni, care deţine zece părţi sociale (50% din capitalul social). Administratorii societăţii sunt Cristian Bîrcă şi Daniel-Gabriel Muşat.

Afaceri  

Potrivit Registrului Comerţului, Cristian Bîrcă mai este asociat în Alcor Construct SRL, Alcor Development, Alcor Investments, Alcor Merchant, Alcor West SRL, Core Energy, Relax Estival. Bîrcă este cunoscut printre afaceriştii constănţeni ca fiind un mare pasionat de investiţiile imobiliare. Proiectele Orion de pe strada Unirii, Solaris Tower din Faleză Nord, Cronos Residence din Olimp, Aurora Residence - Băneasa, Casa Zamora şi Kogaion din Buşteni au fost dezvoltate de firmele lui Cristian Bîrcă. Recent, în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, numerele 1155 - 1263 din 21.01.2015, a fost publicată notificarea privind deschiderea procedurii de insolvenţă/faliment pentru societatea Alcor Constuct SRL. Lichidatorul judiciar al societăţii a fost numit MG Activ Insolvency SPRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Nicolae Iorga. La rândul său, Muşat Daniel-Gabriel este asociat în societăţile Alcor West SRL, Gadani Construct SRL.
 
Citeşte şi
Terenul din Buşteni şi spaţiul comercial din Poarta 6, scoase din nou la mezat de Fiscul constănţean
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii