Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

8.000 de euro pentru o tentativă de viol în Parcul Tăbăcărie

ro

17 Jun, 2011 00:00 1668 Marime text
După o serie de amânări, magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis să-l condamne la doi ani de închisoare pe fostul agent al Poliţiei Port Constanţa, Marius Ionuţ Magda, de 29 de ani, bănuit că ar fi încercat să violeze o minoră în Parcul Tăbăcărie. Mai mult decât atât, instanţa de judecată a mai decis ca fostul om al legii să-i achite minorei suma de 8.000 de euro şi să-i plătească avocatul.

Mai mulţi minori au trecut prin clipe de coşmar, aproape de sfârşitul lunii octombrie 2010, când, potrivit anchetatorilor, ar fi fost acostaţi de Marius Ionuţ Magda, în vârstă de 30 de ani, fost agent al Poliţiei Port Constanţa. Fostul om al legii s-ar fi năpustit asupra unei minore, identificată ulterior ca Bianca L., care se plimba în parc alături de mai mulţi colegi şi cu care ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale. Depus iniţial în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Marius Ionuţ Magda se află în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Poarta Albă. Recent, magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis ca individul să fie condamnat să execute o pedeapsă privativă de libertate de doi ani. Mai mult decât atât, instanţa a mai dispus ca Magda să-i achite Biancăi L. suma de 8.000 de euro ca daune morale şi alte 5.000 de lei sub forma de cheltuieli judiciare. Magistraţii au mai dispus confiscarea unui gât de sticlă, un fragment de geam, un cablu de aproape un metru precum şi o bâtă de lemn. Din câte se pare, arsenalul de mai sus ar fi fost găsit asupra presupusului agresor. Marius Ionuţ Magda are posibilitatea să atace cu recurs decizia Judecătoriei Constanţa. Reamintim că Magda a desfăşurat activităţi în Marina Militară, timp de trei ani. Aproape de sfârşitul lui 2006, individul a intrat în Poliţia Port Constanţa, de unde a plecat în 2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sanndel 19 Jun, 2011 21:27 Mai,ziaristii lui peste...cum adica banuit cand deja l-au condamnat?Adevarul este ca,la cat i-au dat rad si curcile.De fapt si unde l-au incadrat este suspect...victima fiind minora iar fapta sarvarsita cu violenta si cu grad de periculozitate publica ridicat.unde sunt agravantele?ia cititi si voi ce spune articolul din codul penal...minim ar fi trbuit sa ia 10 anisori,bobocelul..Voua nu va bate putin la ochi?Daca ati urmari si cat s-a taraganat actiunea ca sa iasa din atentia opiniei publice,si ati si intelege de ce s-a intamplat asta,ati fi mai destepti cu un minut.Individul are atatea la activ,nu ca nu ar fi stiute...invatiti-va putin in cercul de cunoscuti ca sa vedeti cu adevarat ce fel de element este si nu mai denigrati Marina si Politia Romana...nu au nicio vina ca pilele lui tata l-au montat acolo...la fel cum tot pilele lui tata si firele lui Secu l-au scutit sa dea mai mult timp popou la pastrare...Asta era dealer(adica vindea) droguri de risc si cand era in Politie,uite asa a zburat ca nu mai tinea smenu...Ia chestionati-i voi pe fostii colegi de la Port,o fi vreunul mai amabil sa va spuna si pe cine a turnat ca sa scape fara valva de acolo...adica,informator...Ce dracu de ziaristi oti fi voi...