Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

100 de familii din Viile Noi au primit cadouri Robert Boroianu, preşedintele PNL Constanţa, a fost ajutorul lui Moş Crăciun(galerie foto)

ro

22 Dec, 2014 00:00 2530 Marime text
 
Robert Boroianu, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, l-a ajutat pe Moş Crăciun să ajungă, la finalul săptămânii trecute, în cartierul Viile Noi din Constanţa. Aşa cum se menţionează într-un comunicat de presă, Moşul a ajuns, cu această ocazie, la sediul PNL din Viile Noi, acolo unde a oferit cadouri pentru aproape 100 de familii. Ajutorul celui mai darnic dintre moşi a fost chiar liderul liberalilor din municipiul Constanţa, Aurel Robert Boroianu. „Şi pentru a intra cât mai mult în atmosfera de sărbătoare, cei prezenţi au fost colindaţi de un grup de dascăli, viitori preoţi”, se precizează în comunicat.
„Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie pentru fiecare persoană. Ne bucurăm că l-am putut ajuta pe Moşul să aducă daruri şi un strop din atmosfera sărbătorilor de Crăciun acestor oameni. Satisfacţia este imensă atunci când poţi observa zâmbetele de pe chipurile copiilor prezenţi la această manifestare”, a declarat Robert Boroianu. În acest context, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa le-a adresat constănţenilor tradiţionalele urări de Crăciun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii