Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor, restaurantul gălăgios (document)

ro

20 Oct, 2010 02:29 6679 Marime text
cap_3.jpgEste un restaurant aproape de centrul oraşului, dar departe de agitaţie. Mâncarea nu este excelentă, dar nici nu pot spune că nu este bună. Ce mă face să nu mănânc aici este raportul calitate - preţ.

De restaurantul Victor am auzit de curând, cu toate că funcţionează de ceva timp. Este o clădire portocalie şi mare pe strada Siretului nr. 19, în spatele magazinului Tomis. Cu toate că este într-o zonă destul de retrasă, sunt foarte mulţi clienţi. Am fost la prânz în acest restaurant şi nu mai erau multe mese libere. Cu toate că poţi sta la parter şi la etaj, nu sunt multe locuri, aproximativ 15 mese în total. Este amenajat destul de frumos, culorile sunt calde şi atmosfera este destul de relaxantă. Eu am nimerit într-un moment în care muzica nu funcţiona şi nu prea mi-a plăcut acest lucru. Este mare gălăgie în tot localul. Dacă stai la etaj, poţi auzi cu uşurinţă ce discută clienţii de la parter. Preţurile sunt puţin cam mari pentru ceea ce oferă restaurantul. O ciorbă costă cam opt lei. Nu este o sumă mare, dar poţi mânca mult mai ieftin la restaurantele din jur. Plus că nu este aşa extraordinară mâncarea. Nu zic că nu este deloc bună, dar se poate şi mai bine. Sfatul meu este să nu mâncaţi în acest loc. Nu are rost să plătiţi destul de mult pentru o masă nu prea bună.Sunt multe alte opţiuni la o „aruncătură de băţ". Nici cu servirea nu se descurcă prea bine.

Victor_2.jpgEste o singură ospătăriţă care se ocupă de toate mesele. Atât de cele de la parter, cât şi de cele de la etaj. Cum localul este aproape plin, vă puteţi da singuri seama cât trebuie să aşteptaţi să ajungă la masă să vă ia comanda. Ca să nu mai spun că este destul de arţăgoasă şi grăbită. Nu te lasă prea mult să alegi ce vrei să mănânci, iar dacă începi să-i pui întrebări despre anumite feluri de mâncare, foarte probabil te înjură destul de mult în gând. Păcat, pentru că este un restaurant aproape de centrul oraşului, dar departe de agitaţie. Mâncarea nu este excelentă, dar nici nu pot spune că nu este bună. Ce mă face să nu mănânc aici este raportul calitate - preţ. Se poate mânca mult mai bine la un preţ mai mic în restaurantele din jur.

Localul funcţionează pe societatea Victor & Adrian SRL, administrată de Victor şi Victoriţa Mirică.

Victor primeşte doar trei stele.

stele_victor.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii