Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă specialitate medicală vă aşteaptă în cadrul Ovidius Clinical Hospital - ORL

ro

13 Apr, 2016 01:36 15219 Marime text


Cu o experienţă profesională remarcabilă, dr. 
Carmen Liana Mocanu, medic specialist chirurgie ORL, vine în sprijinul pacienţilor cu afecţiuni în sfera otorinolaringologie prin servicii de specialitate în diagnosticare şi tratament chirurgical oferite în cadrul Ovidius Clinical Hospital, Constanţa.
 
„Am avut norocul de a urma studii medicale într-un centru universitar cu mentori extraordinari, deschizători de drumuri pentru tinerii medici, şi m-am bucurat de stagii de pregătire în centre medicale de excepţie din Bruxelles, Belgia, în urma unei burse de specializare şi în alte centre recunoscute din Italia, Olanda, Franţa şi Anglia în cadrul cursurilor de perfecţionare. Experienţa de a lucra alături de echipe de medici recunoscuţi din România şi din Europa a reprezentat o mare împlinire profesională, deoarece mi-a oferit şansa de a mă perfecţiona în domeniul chirurgiei ORL, un segment medical ce se adresează unei palete largi de afecţiuni otolaringonazale“, menţionează dr. Carmen Liana Mocanu.

Aparatură performantă de diagnostic şi tratament pentru afecţiunile ORL

Cu ajutorul unei aparaturi performante de diagnostic şi tratament, venim în ajutorul persoanelor cu deficienţe cronice sau acute de auz, cu malformaţii congenitale, traumatisme sau care prezintă formaţiuni tumorale, surditate şi vertij, cu infecţii rino-sinusale acute sau cronice, celor ce suferă de alergii fără rezultate remarcabile în terapia alergologică, profesioniştilor în scufundările submarine, profesioniştilor aerului - aviatorii, persoanelor ce lucrează în mediu zgomotos, copiilor ce intră în colectivitate şi manifestă probleme respiratorii cronice, precum şi celor ce au suferit accidente ORL sau suferă de probleme funcţionale nazale.
 
În ceea ce priveşte tratamentul chirurgical ORL, afecţiunile tratate sunt vaste: chirurgia urechii (perforaţii de timpan, chirurgia osişoarelor urechii, chirurgia colesteatomului, chirurgia conductului auditiv extern), chirurgia endoscopică a nasului (deviaţia de sept tratată pe cale endoscopică, chirurgia cornetelor pe cale clasică sau prin radiofrecvenţă, chirurgia afecţiunilor cronice rinosinusale), chirurgia de chisturi cervicale congenitale, traheostomii la adulţi şi copii, biopsie ganglionară, laringectomie şi faringectomie parţială, evidări ganglionare cervicale, chirurgia sforăitului prin radiofrecvenţă sau pe cale chirurgicală clasică în funcţie de rezultatele examenului polisomnografic şi ale celui de sleep-endoscopy, precum şi probleme de deglutiţie care pot apărea la pacienţii în vârstă sau la cei care au suferit un accident vascular.
 
„Abordarea complexă a pacientului ORL este realizată cu aparatură performantă. Urechea este examinată cu audiometrul şi cu microscopul, examinările nazale şi ale laringelui sunt realizate cu fibroscopul, pentru a putea realiza otoemisii acustice. Aparatul de radiofrecvenţă va oferi o formă avansată de diagnostic pentru tratamentul hipertrofiei de cornet şi pentru tratarea patologiei sforăitului cronic şi a apneei (în strânsă colaborare cu medicul pneumolog, nutriţionist şi tabacolog). În plus, pentru intervenţiile endoscopice, vom lucra cu un endoscop rigid, cu microscopul operator şi cu truse de chirurgie otologică şi rinologică”, explică dr. Carmen Liana Mocanu, medic specialist chirurgie ORL în cadrul Ovidius Clinical Hospital, Constanţa.
 
Specialitatea ORL oferă pacienţilor Ovidius Clinical Hospital servicii de diagnostic şi tratament nechirurgical sau chirurgical minim invaziv pentru întreaga gamă de afecţiuni.
Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar, conceput să ofere îngrijire de specialitate pacienţilor cu afecţiuni chirurgicale şi medicale multiple.
 
Ovidius Clinical Hospital - cel mai mare şi mai modern spital privat din regiune
Adresă: DN2A, KM 202, Ovidiu, Constanţa
Telefon: 0241 480400
Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.Ovidius-CH.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Muresan Liliana 05 Aug, 2018 13:27 Ieri am operat fetita noastra de polipi,la Dna doctor Mocanu Carmen.Este un om minunat! O recomand cu mare încredere Iar clinica este un loc unde m-am simțit minunat
  • Cristian 13 Apr, 2018 21:45 Cît costă operația pt deviație de sept?