Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Ovidius Clinical Hospital au introdus un nou cod CAEN în activitatea societății

ro

14 Apr, 2022 00:00 4257 Marime text
  • Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
  • Decizia a fost luată de acționarii societății Ovidius Clinical Hospital, respectiv Nicolae Ciufu, Stelian Ilie Mociu, Paris Stamule, Cătălin Adrian Boșoteanu, Olgun Azis și Carmen Aida Ciufu.
 
Ovidius Clinical Hospital, din județul Constanța, va avea un nou cod CAEN în activitatea societății, au decis acționarii firmei!
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit datelor oficiale, noul cod CAEN are indicativul 8690 și se referă la „alte activități referitoare la sănătatea umană“.
 
Decizia a fost luată de acționarii societății Ovidius Clinical Hospital, respectiv Nicolae Ciufu, Stelian Ilie Mociu, Paris Stamule, Cătălin Adrian Boșoteanu, Olgun Azis și Carmen Aida Ciufu.
 
Potrivit caen.ro, legat de codul 8690 – „alte activități referitoare la sănătatea umană“, aceată clasă include „activități referitoare la sănătatea umană, ce nu sunt efectuate în spitale sau de către medici sau dentiști, cum sunt activități ale infirmierelor, moașelor, fizioterapeuților sau a altor paramedici în domeniul optometriei, hidroterapiei, masajului medical, ergoterapiei, logopediei, homeopatiei, chiropracticii, acupuncturii etc“.
 
Se mai arată, de asemenea, că „aceste activități pot fi efectuate în clinici medicale, de tipul celor atașate întreprinderilor, școlilor, azilelor de bătrâni, sindicatelor și confederațiilor sindicale și în centre de sănătate, altele decât spitalele, precum și în cabinete particulare sau la domiciliul pacienților“.
 
Conform sursei citate, „această clasă include de asemenea: activități ale personalului paramedical stomatologic cum sunt specialiștii în terapie dentară, infirmiere dentare din școli și personalul paramedical de igienă dentară, care pot activa independent de medicul stomatolog, dar sunt periodic supravegheați de către acesta; activități ale laboratoarelor medicale cum ar fi: laboratoare de radiologie și alte centre de diagnostic similare, laboratoare de analiza sângelui, activități ale băncilor de sânge, băncilor de spermă, băncilor de organe pentru transplant etc.; transportul pacienților, cu ambulanța, inclusiv avioane. Aceste servicii sunt asigurate adesea în timpul urgențelor medicale“.
 
Cifrele Ovidius Clinical Hospital
 
Potrivit Confidas.ro, compania Ovidius Clinical Hospital are sediul social în Ovidiu, pe DN 2A și a fost înființată în 2012.
 
Firma se ocupă de „activități de asistență spitalicească“, iar acționarii sunt Carmen Aida Ciufu (62%), Nicolae Ciufu (17%), Cătălin Adrian Boșoteanu (9%), Paris Stamule (8%), Stelian Ilie Mociu (3%) și Olgun Azis (1%).
 
Administratori sunt Nicolae Ciufu și Valentin Iulian Dan.
 
În 2018, firma a avut 163 de angajați, profitul a fost 336.655 de lei, iar cifra de afaceri a fost 31.738.616 lei.
 
În 2019, au fost 217 angajați, s-au înregistrat pierderi de 776.291 de lei, iar cifra de afaceri a fost 37.742.277 de lei.
 
În 2020, au fost 172 de angajați, profitul a fost 4.347.294 de lei, iar cifra de afaceri a fost 54.611.087 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi
Ovidius Clinical Hospital lansează serviciul Alprevia online- Prevenția în 10 pași
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii