Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:40 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul vizitei Primului-ministru Victor Ponta la Londra cu ocazia deschiderii Jocurilor Olimpice 2012

ro

27 Jul, 2012 23:37 482 Marime text

La invitaţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Primul-ministru Victor Ponta a plecat în această dimineaţă la Londra pentru a participa la deschiderea Jocurilor Olimpice 2012.

Primul-ministru Victor Ponta este însoţit la Londra de Anişoara Cusmir-Stanciu, una dintre marile glorii ale sportului românesc, fosta atletă multiplă campioană olimpică, de Sorin Radu Macavei, unul dintre voleibaliştii români care au făcut parte din lotul echipei naţionale a României medaliate cu bronz la Moscova în anul 1980, dar şi de Maria Udrea, o reprezentantă a noii generaţii de campioni, vicecampioană europeană de juniori la spadă şi rezervă la echipa olimpică.

În această după-amiază, în jurul orei 15:00, ora Londrei, Primul-ministru şi invitaţii săi vor participa la recepţia de inaugurare a Casei Olimpice a României, alături de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, de conducerea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret şi de delegaţia de sportivi şi antrenori ai României.

În jurul orei 16:45, ora Londrei, Primul-ministru va sosi la Palatul Buckingham, unde va participa, alături de alţi şefi de stat şi de guvern, la recepţia oferită de Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a.

La ora 21:00, ora Londrei, Primul-ministru va asista, din tribuna oficială a Parcului Olimpic, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012.

Nota: Biroul de Presă al Guvernului va pune la dispoziţia presei imagini şi fotografii de la Casa Olimpică a României.

Biroul de presă

Ti-a placut articolul?

Comentarii