Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tehnoconsult Proiect SRL, contract de dirigenție de șantier pentru un nou lot de locuri de joacă din municipiul Constanța (document)

ro

13 Mar, 2020 00:00 4899 Marime text

Primăria municipiului Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de asistență tehnică/dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reabilitarea Locurilor de joacă existente în municipiul Constanța“, etapa 2 - șapte locații (vezi secțiunea Documente).
 
Câștigătorul contractului este societatea Tehnoconsult Proiect SRL, iar valoarea acestui este de aproximativ 10.000 de lei. Sunt vizate locurile de joacă din zona de agrement Badea Cârțan, strada Tulcea - campus social, strada Dragoslavelor, strada Lebedei - zona peninsulară, Parc Viitorului, strada Brizei și bulevardul Aurel Vlaicu colț cu strada Vârful cu Dor.
 

Despre Tehnoconsult Proiect SRL


Tehnoconsult Proiect a fost înființată în 2004 și îi are ca asociați pe Sorin Costel Mălai și Alexandru Florian Mălai, care este și administrator. Societatea se ocupă cu activități de inginerie și consultanță tehnică legată de acestea. În 2018, firma a avut 8 salariați, un profit de 631.116 lei și o cifră de afaceri de 1.986.759 de lei. De-a lungul timpului, Tehnoconsult Proiect și-a legat numele de Cazinoul din Constanța, unde a realizat lucrările de punere în siguranță a edificiului. Totodată, în această vară societatea a câștigat contractul pentru modernizarea Stadionului Ideal Cernavodă.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii