Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanța cumpără agregate naturale pentru producerea de mixturi asfaltice

ro

24 Apr, 2021 12:23 3619 Marime text
  • RAJDP Constanța cumpără agregate naturale de carieră pentru producerea de mixturi asfaltice.
  • Societatea care se va ocupa de furnizarea materialelor este Tomis Agregate.
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit un contract de furnizare agregate naturale concasate de carieră provenite din punct de vedere petrografic din calcar dolomitic, necesare pentru producerea de mixturi asfaltice. Societatea care va furniza agregatele este Tomis Agregate.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 3.355.000 lei.

Descrierea contractului

Furnizare agregate naturale concasate de cariera provenite din punct de vedere petrograc din calcar dolomitic, necesare pentru producerea de mixturi asfaltice, dupa cum urmeaza: asfaltnisip de concasaj calcar 0 - 4 mm - 45.000 tone, criblura calcar 4 – 8 mm - 25.000 tone, criblura calcar 8- 16 mm - 25.000 tone, criblura calcar 16-22,4 mm - 5.000 tone.

Livrarea produselor se va face esalonat, pe baza comenzilor emise de autoritatea contractanta, la statia de asfalt a achizitorului din localitatea Cuza Voda - judetul Constanta. Livrarea produselor se va efectua in termen de maxim 72 de ore de la primirea comenzilor.

Ofertele care prezinta un termen de livrare mai mare de 72 de ore vor fi declarate neconforme. Termenul minim acceptat pentru livrarea produselor care fac obiectul prezentei proceduri de achizitie publica este de 24 ore. Locul de livrare al produsului este localitatea Cuza Voda, Str. Medgidiei nr. 1, Judetul Constanta. Transportul se va face prin mijloace specializate ale furnizorului prin grija si pe cheltuiala sa. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de claricare/informatiilor suplimentare la 11 zile fata de termenul limita de depunere a ofertelor. Numarul de zile pana la care se pot solicita claricari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 18.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Dan Iulian MARIN - Administrator special; Anca-Cristina PARUSCHI - Director executiv economic; Lucian POSERBA - Director executiv tehnic; Andreea Catalina GONGU - Sef Serviciu Financiar Contabilitate; Anamaria Jenica GISBERTO – Responsabil viza CFP; Arina-Raluca STEFANICA - Sef Birou Juridic; George Nicolae EFTIMIE - Presedinte Comisie evaluare cu drept de vot; Elena BRUMA - Membru Comisie evaluare; Petruta MANEA - Membru Comisie evaluare; Georgiana ONICA - Membru Comisie evaluare; Cristina-Mirela CUCU - Membru Comisie evaluare; Daniela DAN - Membru sectretar fara drept de vot; Mariana SEREDIUC – Membru de rezerva; Sedir ABDULACHIM – Membru de rezerva, Luminita BURCEA – Membru de rezerva.

Despre Tomis Agregate

Societatea Tomis Agregate SRL a fost înființată în anul 2003, în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

Capitalul social subscris este de 300 lei, integral vărsat, compus din 30 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 24 aprilie 2021, asociat unic și administrator al societății este Tudora Iordache.

Domeniul de activitate principal este extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei.

Pe anul fiscal 2020, societatea a raportat un profit de 817.745 lei, o cifră de afaceri de 7.119.874 lei și un număr de 26 de salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii