Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Drumuri Județene Constanța SA repară drumul pietruit DC19 Cerchezu-Măgura. Contract de aproape 180.000 de euro cu Primăria Cerchezu (DOCUMENT)

ro

20 Mar, 2024 17:00 655 Marime text
  • Valoarea totală este de 893.146,48 de lei fără TVA.
Drumuri Județene Constanța SA a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Cerchezu, contractul pentru repararea drumului pietruit DC19 Cerchezu-Măgura, valoarea fiind de aproape 180.000 de euro.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală este de 893.146,48 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Lucrări de reparații drum pietruit DC19“, iar în descriere se precizează că este vorba despre drumul comunal ce leagă localitățile Cerchezu și Măgura.
 
Despre Drumuri Județene Constanța SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 20 martie 2024, Drumuri Județene Constanța SA (fosta Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța) a fost înființată în 1991, are sediul social în Constanța, pe strada Celulozei și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Societatea are mai multe puncte de lucru în județul Constanța, fiind deținută de Județul Constanța prin Consiliul Județean.
 
Administratori până în aprilie 2024 figurează Sorin Lucian Ionescu, Adrian Labeș, Constantin Nicolae, Dorel Sauciuc și Emilia Georgeta Tutui.
 
Drumuri Județene Constanța SA figurează cu 182 de achiziții directe (Comuna Cerchezu, CT Bus SA, UAT Județul Constanța printre autoritățile contractante) și 21 de contracte publice.
 
În 2022, compania a declarat 292 de angajați, profit peste 8,23 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 63,23 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Consiliul Județean Constanța repară și zugrăvește Centrul Militar Zonal cu 130.000 de euro (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii