Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul intentat companiei Drumuri Județene Constanța SA de către fostul director executiv tehnic, amânat după vacanța judecătorească

ro

22 May, 2024 15:05 562 Marime text
  • Fostul director Lucian Poserba s-a adresat instanței de judecată după încetarea contractului său de muncă.
Curtea de Apel a amânat astăzi, 22 mai 2024, apelul din dosarul deschis de Lucian Poserba, fostul director executiv tehnic al Drumuri Județene Constanța SA, instituției din conducerea căreia a făcut parte!
 
Judecătorii Secției I Civile a instanței au decis acordarea unui nou termen la data de 18 septembrie 2024, după vacanța judecătorească, pentru respectarea dreptului la apărare.
 
Amintim, în acest dosar, în primă instanță, compania Drumuri Județene Constanța SA a fost obligată de către judecătorii de la Tribunalul Constanța la reintegrarea lui Lucian Poserba pe postul deținut anterior (director executiv tehnic adjunct), dar și la plata unor daune morale de 2.000 de lei.
 
Dosarul (3407/118/2023) a ajuns la Curtea de Apel după ce compania a atacat în apel hotărârea inițială a Tribunalului Constanța, favorabilă fostului director executiv tehnic.
 
Fostul director Lucian Poserba s-a adresat instanței de judecată după încetarea contractului său de muncă.
 
Obiectul dosarului deschis în instanță este „contestație decizie de concediere“, iar părțile sunt Lucian Poserba, în calitate de intimat-reclamant și Drumuri Județene Constanța SA, în calitate de apelant-pârât.
 
În primă instanță, cererea lui Lucian Poserba a fost admisă în parte de către judecătorii Secției I Civile a Tribunalului Constanța.
 
Conform datelor noastre, la Tribunal, cazul s-a aflat în atenția completului prezidat de magistratul Monica Vieru, de la Secția I Civilă a instanței.
 
Acum, procesul se va relua după vacanța judecătorească.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fostul director executiv tehnic al Drumuri Județene Constanța SA, victorios în instanță împotriva instituției pe care a condus-o! S-a stabilit apelul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii