Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Oamenii de poveste” care au marcat Constanța. Evenimente culturale unice

ro

30 Jul, 2019 17:36 1961 Marime text
Primăria Municipiului Constanța împreună cu Comunitatea Elenă și Comunitatea Armeană vă invită să descoperiți „Oamenii de poveste” care au marcat orașul Constanța.
 
Începând cu 1 August vor avea loc mai multe evenimente culturale unice, de prezentare a unor importante și sonore personalități ale Constanței.

Pentru început, joi, începând cu ora 19.00, în fața Muzeului Ion Jalea situat în apropierea falezei Cazinoului, pe strada Arhiepiscopiei, se va prezenta sculptorul, Ion Jalea.

Expunerea plină de fragmente de istorie si încărcătură emoțională despre marele sculptor, va fi realizată de Doina Pauleanu, director al Muzeului de Artă Constanța, păstrătoare a valorilor patrimoniale locale.
 
Lelia Rus Pîrvan, șef secție a Muzeului de Artă, va prezenta particularitățile și secretele sculpturilor din muzeu și ale operei marelui sculptor.
 
Primăria Municipiului Constanța vă invită să participați la evenimentul cultural, începând cu joi, 1 August ora 19:00. Pentru a marca acest eveniment, Muzeul Ion Jalea va fi deschis până la ora 21:00.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii