Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Byblos, un restaurant unde se mănâncă bine dacă îţi place mâncarea libaneză (galerie foto)

ro

28 Nov, 2013 00:00 10314 Marime text
Dacă vă place mâncarea libaneză, cel mai bun loc unde o puteţi savura este restaurantul Byblos. Restaurantul Byblos este situat pe bulevardul Tomis nr. 48, vis-a-vis de Primăria Constanţa.
 
De afară arată interesant, pentru că geamurile ocupă cam 90% din latura care dă înspre bulevard, deci se vede absolut tot din interior. De când intri ospătarii sunt foarte amabili şi imediat îşi fac apariţia cu meniurile. Decoraţiunile sunt interesante, fotoliile au un aspect foarte elegant şi foarte încărcat, exact în stilul oriental. Pe pereţi au tablouri cu diferite ipostaze din vestitele târguri turceşti, dar şi obiecte de decor din metal tot din zona orientală. Localul este destul de mare şi este frecventat de oameni interesanţi ai lumii politice constănţene.
 
Vara, când e deschisă terasa, este şi mai frumos pentru că poţi să vezi tot ce se întâmplă „pe Tomis”. Chiar dacă se poate numi „de fiţe” preţurile sunt acceptabile, puţin peste medie. Spre exemplu o cafea arăbească este 6 lei, un latte macchiato este 8 lei şi un frappe costă 9 lei. Ayrantul este 5 lei, la fel şi apa, iar sucurile costă cam 6 lei. Dintre mâncăruri, este foarte greu să te decizi... dar eu vă recomand brânza libaneză pe grătar care costă 19 lei, dar şi sambusek cu două feluri de conţinut (caşcaval sau carne) care costă 3 lei bucata. Dacă vă place carnea de vită, vă recomand muşchiul de vită cu legume şi scorţişoară la 26 de lei porţia. Şi pentru ca tabloul oriental să fie complet, au narghilea cu toate aromele la 25 de lei. Nu mi-a plăcut că nu s-au adaptat pieţei şi nu şi-au creat nişte oferte de genul „happy hour”. Servirea, aşa cum am spus, ne-a plăcut de nota 8, iar localului îi acordăm nota 9.
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Byblos funcţionează pe S.C. Luma Premium SRL şi este administrat de Wael Said Kassab.
 
Informaţii Utile:
Adresa: Bd. Tomis nr. 48
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Byblos-Constanta/416438171777846
Happy hour: Nu
Rezervări: 0732 818 845
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii