Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Musset Lounge SRL și-a schimbat sediul social și a închis un punct de lucru din Constanța

ro

14 Sep, 2022 00:00 1896 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • S-a stabilit schimbarea sediului social al societăţii din comuna Frumuşani, satul Postăvari
 
Societatea Musset Lounge SRL a suferit modificări, după cum reiese din decizia recent publicată în Monitorul Oficial al României.

Așadar, asociaţii Mustafa Hafiz şi Mustafa Fadileh, ambii deţinând un procent de 50% din cap. soc (100 lei - 10. ps), au procedat la adoptarea recentei hotărâri.
 
S-a stabilit schimbarea sediului social al societăţii din comuna Frumuşani, satul Postăvari, str. Bucureştii nr. 1, Hala C1, et. 1, cam. 5, jud. Călăraşi, în oraşul Năvodari, Bd. Mamaia Nord nr. 99, Recepţie - Camping - Fast Food, jud. Constanţa.
 
Totodată, a fost adoptată închiderea punctului de lucru (fără personalitate juridică), din mun. Constanţa, str. Ştefan cel Mare nr. 2, et. V - VI, jud. Constanţa, deoarece Decizia asociatului unic nr. 2/12.06.2019 semnată de asociatul unic Bănică Carmen-Alina, nu a mai fost depusă şi înregistrată la ONRC Călăraşi.
 
Musset Lounge SRL
 
Firma este înființată în anul 2016 și, așa cum spuneam mai sus, sediul social era în Călărași până la adoptarea celei mai recente decizii privind schimbarea sa la Constanța. Fadileh și Hafiz Mustafa dețin câte 25% din firmă, pe când Carmen Alina Bănică deține 50% din capitalul social. Hafiz Mustafa și Carmen Alina Bănică sunt administratorii companiei.
 
Pe lângă punctul de lucru închis pe strada Ștefan cel Mare, compania mai are două puncte de lucru funcționale – unul în localitatea Năvodari, Sectorul de Plajă Năvodari III, zona 2, subsector 5, stațiunea Năvodari, cât și un punct de lucru pe sectorul de plajă Mamaia V, subsectorul 4, stațiunea Mamaia.
 
 
Fadileh Mustafa este asociat unic la Afrodita Shipmanagement SRL, pe câng Hafiz Mustafa este asociat unic la Barracuda Navigation SRL, firmă cu un capital social de aproape 1,5 milioane lei, cât și asociat (35%) la Japo Concept SRL. În firma Japo Concept SRL este asociat alături de Kassab Wael și El Sabbagh Wissam, ambii de naționalitate libaneză, pe care îi regăsim și în Luma Premium SRL, companie pe care funcționează restaurantul Byblos din Constanța.
 
Investiția de pe strada Trandafirului
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru o societate care dorește să investească pe strada Trandafirului nr. 23 din Constanța. Este vorba de Barracuda Navigation SRL, care prin CU 1964 din 29 august 2022 va desființa imobilul de pe strada Trandafirului și va construi un imobil D+P+1E și împrejmuire teren. Documentul are o valabilitate de 24 de luni. Firma este înființată în anul 2021, cu sediul social pe bulevardul Mamaia 122 bis, din Constanța. Asociat unic și administrator este Hafiz Mustafa. Pentru anul 2021, firma a raportat 1 salariat, cu o cifră de afaceri de 1.449.149 lei, profitul fiind de 1.104.334 lei.
 
Procese
 
În anul 2022, firma a fost chemată în judecată de Blue Aqua Force, iar la începutul lui septembrie, magistrații de la Judecătoria Constanța au dat următoarea soluție pe scurt: „ Respinge ca neîntemeiată cererea de înfiinţare a popririi asigurătorii formulată de creditoarea BLUE AQUA FORCE SRL în contradictoriu cu debitoarea MUSSET LOUNGE SRL. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 02 septembrie 2022”.
 
Blue Aqua Force SRL are sediul în Năvodari, fiind fondată în anul 2020. Asociat unic și administrator este Adrian Damian, pe care îl regăsim și în anul Aqua Force SRL. În anul 2021, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 3,3 milioane lei, cu un profit de peste 1,7 milioane lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O firmă înființată în 2021 ridică un imobil în municipiul Constanța. Cine este asociatul unic

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii