Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bosfor Anatolya SRL, certificat de urbanism de la Primăria Constanța

ro

20 Dec, 2023 17:00 911 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Documentația este valabilă 12 luni
 
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Bosfor Anatolya SRL, care dorește să investească la localul de pe bulevardul Tomis din municipiu.
 
Prin CU 3323 din data de 14 decembrie 2023, Bosfor Anatolya SRL va amplasa o copertină retractabilă la imobilul existent pe bulevardul Tomis nr. 48A-48B, unde funcționează restaurantul Byblos Constanța. Documentația este valabilă 12 luni.
 
Bosfor Anatolya SRL
 
Firma este fondată în anul 2018, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 20 de salariați, o cifră de afacer de 3,3 milioane de lei și un profit de peste un milion de lei. Sediul social este pe bulevardul Tomis nr. 48, Constanța. Firma s-a numit anterior Litera Services SRL, iar din februarie 2020 și-a schimbat denumirea în cea curentă. Asociat unic este Haznedar Serap Yildiz, iar administrator este Yusuf Arslan.
 
Haznedar Serap Yildiz mai este asociat în Anatolya Catering SRL, iar Yusuf Arslan este asociat în Ardem Construction SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Decizii luate în Adunarea Generală a Asociaților a societății Bosfor Turkish Restaurant. Cine este administratorul societății

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii