Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:37 21 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul firmei New Byblos SRL, controlată de Serghei Niculescu Mizil şi George Papari, mutat în Constanţa

ro

30 Nov, 2018 00:00 1191 Marime text
Controversatul om de afaceri Serghei Niculescu Mizil şi prietenul său George Papari au operat schimbări în societatea New Byblos SRL. Astfel, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial al României, George Papari, Serghei Niculescu Mizil şi Ana Maria Niculescu Mizil, asociaţi în societatea New Byblos SRL, au decis schimbarea sediului social în municipiul Constanţa, strada Romană. Serghei Niculescu Mizil este fiul fostului lider comunist Paul Niculescu Mizil.
 

New Byblos SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2016, societatea are sediul social în municipiul Constanţa, strada Romană. Capitalul social subscris, de 400 lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. New Byblos SRL este controlată de Niculescu-Mizil Ana-Maria, cu 15% din capitalul social, Papari George, cu 17,5% din capitalul social, şi Niculescu-Mizil Serghei, cu 67,5% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de restaurante, este Niculescu-Mizil Serghei.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 7 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 194.368 lei şi o pierdere de182.983 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 4 salariaţi, cifră de afaceri de 219.666 lei şi o pierdere de 113.685 lei.
 
Mai trebuie precizat ca Serghei Mizil a fost un apropiat al lui Nicuşor Constantinescu, fost preşedinte al CJC. Mizil a avut legături de afaceri, de-a lungul timpului, şi cu ex-consilierul judeţean Cristian Zgabercea, finul lui Nicuşor Constantinescu. De asemenea, în anul 2008, fostul şef al CJC Nicuşor Constantinescu s-a recules la căpătâiul defunctului Paul Niculescu Mizil.
 
Citeşte şi:
 
Serghei Mizil şi George Papari, parteneri în „Noul Byblos“ Restaurantul „La doi vagabonzi“, în fostul sediu al „Primăriei Constănţenilor“

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii