Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Deputatul Vasile Cîtea, membru în Comisia pentru cultură - Camera Deputaților, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

14 Nov, 2023 15:07 774 Marime text
 
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, deputatul Vasile Cîtea, membru în Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 
Cu mândrie și patriotism, să celebrăm în ziua de astăzi Dobrogea, locul în care ortodoxia a răsărit pentru prima dată în România. Această regiune nu este doar o bucată de pământ, ci o comoară a identității noastre naționale. În inima Dobrogei, Delta Dunării strălucește ca o bijuterie unică în lume, oglindind frumusețea și diversitatea țării noastre.
 
Dobrogea este nu numai o fâșie de pământ, ci și o parte integrantă a spiritului românesc. Porturile sale, legăturile maritime, ne conectează cu marea și lumea, subliniind forța și importanța națională pe care o deține. O privire asupra istoriei Dobrogei dezvăluie urmele strămoșilor noștri și luptele lor pentru independența și unitatea națională.
 
Așadar, în această zi de sărbătoare, să ne înclinăm cu respect în fața Dobrogei, a istoriei ei, a bogăției naturale și a contribuției sale la dezvoltarea României. La mulți ani, Dobrogea, pentru tot ceea ce ești și reprezinți în inima României noastre dragi!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari