Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Deputat Nicolae-Miroslav Petrețchi, președintele Uniunii Ucrainenilor din România, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

16 Nov, 2023 16:35 784 Marime text
Deputat Nicolae-Miroslav Petrețchi, președintele Uniunii Ucrainenilor din România, mesaj de Ziua Dobrogei

Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, deputatul Nicolae-Miroslav Petrețchi, președintele Uniunii Ucrainenilor din România, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
„Cu ocazia Zilei Dobrogei, Uniunea Ucrainenilor din România adresează cele mai sincere felicitări tuturor dobrogenilor, prilej cu care medităm cu admirație și entuziasm la această zi semnificativă pentru noi toți, asupra celor 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România. Contribuția diverselor comunități la bogatul mozaic cultural al acestei regiuni a țării noastre reprezintă un element de o valoare inestimabilă, motiv pentru care, cu încredere într-un viitor prosper, să celebrăm împreună diversitatea și unitatea care definesc identitatea noastră a tututor și, în același timp, frumusețea Dobrogei.
De-a lungul secolelor, comunitatea ucraineană din Dobrogea a conviețuit în pace și armonie alături de celelalte comunități din regiune, iar relațiile bazate pe înțelegere reciprocă, sub aspect interetnic, au contribuit la o coexistență pașnică și la îmbogățirea patrimoniului cultural local.
Folosind prilejul, Uniunea Ucrainenilor din România dorește să mulțumească, în numele întregii comunități ucrainene din țară, tuturor locuitorilor Dobrogei pentru sprijinul acordat Ucrainei și poporului ucrainean în această perioadă dificilă.

La mulți ani, Dobrogea!
 
Vă dorim mult succes în viitoarele proiecte derulate și vă asigurăm de întreaga noastră susținere și admirație, precum și de dorința colaborării eficiente în continuare.
 
Cu deosebită considerație,
 
Președintele Uniunii Ucrainenilor din România, Deputat Nicolae-Miroslav Petrețchi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari