Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Cristian Crăciun, președintele Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir“, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

23 Nov, 2023 11:48 2695 Marime text
Cristian Crăciun, președintele Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir“, mesaj de Ziua Dobrogei
 
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Cristian Crăciun, președintele Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir“, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

Cu bucurie și mândrie sărbătorim Ziua Dobrogei, marcând 145 de ani de la revenirea acestei regiuni în sânul României. În acest colț de istorie, se împletesc culturi, tradiții și peisaje ce definesc diversitatea Dobrogei.
 
De la Constanța și până la Ostrov, de la Mangalia la Sulina, trecutul său este ca o carte deschisă, cu capitole de la domnia lui Carol I la evenimentele care au conturat harta României moderne. Dobrogea, cu Marea Neagră ce-i mângâie țărmurile, reprezintă o comoară de resurse naturale și culturale.
 
În fiecare an, sărbătorind acest moment semnificativ, aducem un omagiu eroilor și vizionarilor ce au contribuit la integrarea Dobrogei în unitatea națională. Este ziua în care memoria întâlnește viitorul, într-o regiune ce continuă să inspire prin bogăția sa istorică și geografică.
 
La mulți ani, Dobrogea! Fie ca acest colț de țară să continue să strălucească în diversitatea sa, iar comunitățile să păstreze și să promoveze mostenirea bogată a acestui loc unic.

Cu drag, Cristi Crăciun

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:  
Dobrogea 145, expoziție despre cetățile antice și Palatul Reginei Maria din Mamaia, în Parlament. Semnal pentru autorități despre nevoia de protejare a patrimoniului 

#sărbătoreșteDobrogea 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii

  • John 24 Nov, 2023 11:56 Cristi Crăciun prin voința marelui strateg Marius Apostol a fost destituit din funcția de președinte al AMVVD Constanța deși toți oamenii din sucursala l au ales ca și președinte al lor. A contat ce vor oamenii? Nicidecum... a contat ce vrea Apostol ca doar e stăpân pe plantați numita AMVVD și pe care o culege de câte ori are ocazia.
  • John 24 Nov, 2023 11:56 Cristi Crăciun prin voința marelui strateg Marius Apostol a fost destituit din funcția de președinte al AMVVD Constanța deși toți oamenii din sucursala l au ales ca și președinte al lor. A contat ce vor oamenii? Nicidecum... a contat ce vrea Apostol ca doar e stăpân pe plantați numita AMVVD și pe care o culege de câte ori are ocazia.Cele mai recente postari