Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

21 Nov, 2023 10:18 1209 Marime text
Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Claudiu Iorga Palaz, consilier județean și președinte PMP Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:

Prin Proclamația citită în dimineața zilei de 14 noiembrie 1878, Carol I spunea că una dintre principalele îndatoriri pe care autoritățile române le au este să îi facă pe cetățeni să își iubească țara. 145 de ani mai târziu, asistăm, din păcate, la un patriotism deseori mimat de cei cărora trebuie să le reamintim cuvintele Proclamației:  viața, onoarea și proprietatea sunt cele mai scumpe daruri ale omenirii și trebuie respectate prin Constituție.
La împlinirea a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mama nu pot să urez decât ca dobrogenii să simtă patriotismul, pentru că aceste simțiri patriotice sunt cele care pot readuce din 2024 garanția respectării drepturilor fundamentale, într-o lume atrasa și dictată tot mai mult de urât, stricăciuni și ură.
La mulți ani, dobrogeni! La mulți ani, constănțeni!


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:  
Dobrogea 145, expoziție despre cetățile antice și Palatul Reginei Maria din Mamaia, în Parlament. Semnal pentru autorități despre nevoia de protejare a patrimoniului 

#sărbătoreșteDobrogea 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii