Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea144 Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

15 Nov, 2022 14:45 1524 Marime text


Cu ocazia aniversării a 144 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 
Acum 144 de ani, într-un moment deosebit de important pentru istoria modernă a României, prin puterea, crezul și valorile românilor, Dobrogea a revenit sub autoritatea și administrația românească, intrând în componența Țării Românești.
Astfel, pentru dobrogenii de pretutindeni, data de 14 noiembrie reprezintă un moment de mare sărbătoare, dar și un moment în care onorăm curajul și sacrificiul tuturor celor care au luptat în Războiul de Independență.
Dobrogea și dobrogenii de astăzi promovează culturi diverse, valori și tradiții din toate regiunile istorice ale României, precum și cele ale altor etnii, care reușesc să conviețuiască în pace, înțelegere și armonie, dând dovadă de o deschidere nemaiîntâlnită către diversitate și toleranță. Această toleranță trebuie promovată și asumată de întreaga Românie, pentru a ne putea dezvolta ca țară modernă!
La mulți ani, hârșoveni!
La mulți ani, dobrogeni!
La mulți ani, Dobrogea!
Primarul Orașului Hârșova,
Viorel IONESCU

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:  

#Dobrogea144La mulți ani, Dobrogea! Ziua Dobrogei, la Biblioteca Academiei Române


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii
Cele mai recente postari