Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea144 Florin Cocargeanu, viceprimar municipiul Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

14 Nov, 2022 15:09 1189 Marime text


 
 
Cu ocazia aniversării a 144 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Florin Cocargeanu, viceprimar municipiul Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

Acest moment de mare sărbătoare pentru Dobrogea este, înainte de toate, un prilej de a ne manifesta preţuirea şi recunoştinţa faţă de jertfa adusă de toți soldaţii-eroi, care, cu prețul vieții, au luptat pentru independența noastră, pentru unitate și suveranitate.
 
Dobrogea s-a distins mereu prin diversitate, multi-culturalitate și prin exemplul de convieţuire pe care l-a oferit celorlalte regiuni. Dobrogenii au vrut să demonstreze României de la acea vreme că sunt aici să pună împreună umărul la dezvoltarea unei naţiuni unite, cu valori şi principii democratice.
 
Dacă stăm să ne gândim, 144 de ani nu reprezintă o perioadă atât de îndelungată, însă în tot acest timp Dobrogea a cunoscut o dezvoltare rapidă şi a demonstrat că reprezintă o cale de urmat pentru întreaga ţară. Avem cu toţii datoria morală şi responsabilitatea de a merge mai departe în această direcţieşi de a cinsti cum se cuvine memoria unor oameni şipersonalităţi istorice a căror ambiţieşi viziune ne-a unit şi ne-a adus astăzi aici.
 
La mulţi ani, Dobrogea!

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:  #sărbătoreșteDobrogea144
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari