Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că… O celebră cântăreață și compozitoare de muzică pop s-a născut la această dată?

ro

29 May, 2020 00:00 1278 Marime text
  • Melanie Janine Brown s-a născut la data de  29 mai 1975 și este cunoscută și sub numele de Melanie Brown, ca fiind una din membrele formației Spice Girls.
  • Pentru o perioadă, Brown a lucrat ca dansatoare în Blackpool, Lancashire.
 
Melanie Janine Brown s-a născut la data de  29 mai 1975 și este cunoscută și sub numele de Melanie Brown, Melanie B și Mel B este o cântăreață și compozitoare de muzică pop de origine britanică cunoscută ca fiind una din membrele formației Spice Girls, artist independent ulterior și, mult mai recent, ca jurat al emisiunii de descoperire de noi talente, America's Got Talent, scrie Wikipedia.org.
 
Melanie Janine Brown s-a născut în Harehills, Leeds, și a crescut în cartierul Burley al orașului Leeds, ca fiică a Andrea-ei (născută Dixon) și a lui Martin Brown.  Mama sa este englezoaică iar tatăl său este originar din națiunea insulară din Marea Caraibilor, formată din două insule importante, Sfântul Cristofor și Nevis, și câteva minore.
 
Prin mama sa, Brown este verișoară primară cu actorul și regizorul Christian Cooke. Mama lui Cooke, Di, și mama Melaniei, Andrea, sunt surori.
 
Melanie Brown a studiat artele spectacolului la en Intake High School (actualmente Leeds West Academy din Bramley, Leeds) înaintea de intrarea sa în industria divertismentului.  
 
Pentru o perioadă, Brown a lucrat ca dansatoare în Blackpool, Lancashire.
 
După citirea unei reclame-oferte pentru o audiție, într-un periodic, Brown a început cariera sa muzicală într-o formație numită Touch. Grupul muzical Touch a renunțat ulterior echipa managerială inițială și s-a alăturat grupului de muzicieni al agentului și managerului Simon Fuller.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii