Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea muzicii rock! Un mare artist american s-a stins din viață

ro

05 Sep, 2023 08:36 1170 Marime text
Sursă foto: Facebook/Fanatikrock
  • Steve Harwell, solistul trupei americane Smash Mouth, a murit la vârsta de 56 de ani, informează BBC. Muzicianul, care s-a luptat cu alcoolismul, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie în 2013 şi, ulterior, cu o afecţiune neurologică care i-a afectat memoria şi vorbirea, conform România TV.
 
Steve Harwell, solistul trupei americane Smash Mouth, a murit la vârsta de 56 de ani, informează BBC. Muzicianul, care s-a luptat cu alcoolismul, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie în 2013 şi, ulterior, cu o afecţiune neurologică care i-a afectat memoria şi vorbirea, conform România TV.
 
Steve Harwell a murit. Fostul solist al trupei Smash Mouth era grav bolnav. Într-o declaraţie, Robert Hayes a precizat că solistul a murit la locuinţa sa din Idaho „înconjurat de familie şi de prieteni”, potrivit BBC.
 
Smash Mouth a avut o serie de hituri în anii 1990 şi 2000, printre acestea remarcându-se „All Star”, „Walkin’ on the Sun” şi „I’m a Believer”.
 
Harwell s-a retras din trupă în 2021 din cauza unor probleme de sănătate fizică şi mentală.
 
Muzicianul, care s-a luptat cu alcoolismul, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie în 2013 şi, ulterior, cu o afecţiune neurologică care i-a afectat memoria şi vorbirea.
 
Decizia finală de a părăsi Smash Mouth a venit însă după ce acesta a apărut în stare de ebrietate la un spectacol în nordul statului New York, unde a fost filmat în timp ce-şi bolborosea cuvintele şi ţipa la public.
 
Robert Hayes confirmase pentru mass-media americane pe 3 septembrie că solistul nu mai are mult de trăit şi că este îngrijit de logodnica sa.
 
Născut în California în 1967, Harwell şi-a început cariera muzicală în grupul de rap F.O.S. (Freedom of Speech), a încheiat sursa citată.


Citește și:
Accident rutier în județul Vaslui! Printre victime, și doi copii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii