Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista lacurilor de unghii naturale și sigure

ro

16 Sep, 2021 14:46 7020 Marime text

Foto: Pinterest

7 lacurile netoxice cu o compoziție inofensivă și chiar utilă

 
Zoya
Această marcă americană de lacuri a fost dezvoltată de un chimist și cosmetician rus. Lacul Zoya se usucă rapid, durează mult timp și este ușor de îndepărtat. Un alt plus este formula 5-free, ceea ce înseamnă absența toluenului, formaldehidei, rășinii formaldehidei, camforului și ftalatului dibutilic în compoziție. Zoya este prima marcă care elimină acești agenți cancerigeni nocivi. Paleta de culori este variată și include aproximativ 400 de nuanțe.
 
Chanel
Lacurile Chanel pot fi găsite în toate lanțurile mari de magazine, iar paleta este actualizată în mod regulat, cu nuanțe sezoniere limitate. O perie fină și o textură destul de fluidă necesită o anumită abilitate, dar rezultatul este un finisaj durabil, bogat. Toate ojele Chanel Le Vernis conțin formula 5-free. Puteți achiziționa un lac de unghii Chanel accesând site-ul https://makeup.ro/categorys/23453/.
 
 
Kure Bazaar
Compoziția lacurilor Kure Bazaar este 85% naturală, conține și extracte de bumbac, grâu, cartofi, porumb, eteri alimentari și pulpă de lemn. Această formulă inofensivă vindecă și întărește unghiile, iar lacul poate fi folosit chiar de copii.
 
JINsoon


Jin Soon Choi produce lacuri care nu sunt testate pe animale și care nu conțin cele mai comune cinci ingrediente dăunătoare. Compoziția ojelor este suplimentată cu un filtru de protecție solară.
 
Smith & cult
Brandul american produce unele dintre cele mai rezistente lacuri - acoperirea durează până la două săptămâni și strălucește ca un lac - gel. În plus, toate produsele mărcii sunt formulate cu o formulă 8-free. Paleta este mică, dar include culori  saturate - roz, bej, negru sclipitor și altele.
 
 
Christina Fitzgerald
Faimosul artist de unghii, al cărui nume îl poartă acest brand australian, a reușit să creeze un concept întreg pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor: de exemplu, manichiură igienică fără apă, efectuată doar cu o pilă. Colecțiile oferă nuanțe foarte vibrante, culori întunecate profunde și culori nud clasice - toate 5-free.
 
Orly
Lacuri Breathable nu necesită bază și top. Formula inteligentă permite oxigenului și umezelii să pătrundă în unghii, în timp ce uleiul de argan, vitamina B5 și vitamina C hrănesc și repară placa unghiilor deteriorate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii