Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:48 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Recoltei și Ziua Armatei Române vor fi serbate la Medgidia

ro

23 Oct, 2014 14:35 781 Marime text
Municipiul Medgidia va avea un week-end plin de evenimente. Zilele Recoltei vor debuta mâine în acestă localitate, iar sâmbătă va fi celebrată Ziua Armatei Române.
 
Astfel, Primăria Municipiului Medgidia prin Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat organizează de Zilele Recoltei, șase zile de sărbătoare prin muzică și dans, precum și o expoziție cu vânzare a produselor de sezon, după cum se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. Toate evenimentele se vor desfășura în Piațeta Decebal.
           
Mâine au loc și activități dedicate Zilei Armatei Române. De la ora 12:00 va avea loc o expoziție de tehnică și un spectacol al fanfarei în Piațeta Decebal. De la ora 18:00, va avea loc retragerea cu torțe, eveniment în care soldații vor defila cu aproximativ 100 de torțe pe două dintre principalele artere din centrul municipiului. Sâmbătă, ca în fiecare an, se va oficia o ceremonie la Monumentul Eroilor, în memoria soldaților care au luptat pentru apărarea țării și care au trecut în neființă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii