Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vindeau droguri la Medgidia Reţea internaţională, destructurată de poliţişti

ro

12 Dec, 2011 15:53 879 Marime text
Poliţiştii constănţeni au destructurat o grupare infracţională de trafic de droguri cu activitate internaţională, doi dintre suspecţi fiind arestaţi preventiv.


Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracţională a unei grupări infracţionale de trafic de droguri de risc, ce acţiona pe raza judeţului Constanţa, pe relaţia România – Spania, formată din O. E. de 31 ani, P.I., de 25 ani şi L.C., de 31 ani, din judeţul Constanţa. Aceştia au fost prinşi în flagrant, la data de 10.12.2011, în municipiul Medgidia, în timp ce încercau să vândă 200 grame haşiş în schimbul sumei de 10.000 lei. Drogurile proveneau din Spania şi au fost introduse în ţară de către O. E., disimulate în bagajele personale.
        Faţă de aceştia s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, fapte prevăzută şi pedepsită de Legea nr.143/2000.
În baza probatoriului administrat în cauză, O.E. şi P.I. au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorul de caz şi prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă, iar ulterior, judecătorul a dispus arestarea preventivă a suspecţilor pentru o perioadă de 29 de zile. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii