Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va fi lansat YouTube România

ro

25 Apr, 2013 18:46 851 Marime text
YouTube anunță lănsarea YouTube România, versiunea localizată a cunoscutei platforme video. Varianta autohtonăva afisa cele mai vizionate și mai populare videoclipuri locale și va constitui o platformă pentru creatorii românii de conținut, difuzori, agenții de publicitate și branduri.
 
YouTube România permite creatorilor locali de conținut video să fie mai ușor de descoperit, atât în ​​România, cât și în întreaga lume. De asemenea, companiile locale vor avea de acum posibilitatea de a folosi YouTube ca un mediu de promovare pentru a ajunge la publicul lor. În plus, programul de parteneriat YouTube În RomÂnia va oferi o cale pentru toti producătorii de conținut, mari și mici, de a face bani din clipuri video încîrcate.
 
 “Numeroși membri ai comunității globale YouTube deja vizioneaza conţinut romanesc. Lansarea versiunii locale a YouTube va deschide noi oportunitati pentru creatorii talentati din tara, acestia vor putea fi descoperiti mai usor, atat in Romania cat si de oriunde in lume. Astfel, utilizatorii vor avea acces mai usor la continut de calitate <fabricat in Romania>”, spune Dan Bulucea, Country Manager Google Romania.
 
Puteti viziona clipul de lansare al YouTube Romania AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii