Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist a refuzat 800 de euro mită

ro

17 Jul, 2019 13:00 1848 Marime text

Ieri, 16 iulie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul Centrului Operațional 2 Timișoara, au prins în flagrant un bărbat care a oferit și remis cu titlu de mită suma de 800 euro unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Banii ar fi trebui să-l înduplece pe agent să nu dispună măsurile necesare privind tragerea la răspundere penală a concubinei sale, cercetată într-un dosar penal.

Ca urmare a ofertei primite, în data de 15.07.2019, polițistul a formulat denunț la Serviciul Județean Anticorupție Timiș, fiind sesizată unitatea de parchet competentă.

În fapt, în urma unei înțelegeri prestabilite pe care bărbatul a avut-o cu concubina sa, aceștia au hotărât să îi remită polițistului, anchetator în dosarul penal respectiv, 800 de euro, pentru a o exonera pe aceasta de răspundere penală.

Suma de bani a fost găsită în interiorul autoturismului unde bărbatul s-a întâlnit și a discutat cu agentul de poliție și căruia i-a oferit și remis această sumă, cu titlu de mită.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii