Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în zona sensului giratoriu de la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța Polițistă de la Imigrări Galați, rănită după ce motocicleta pe care se afla s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)

ro

31 Mar, 2024 17:54 3884 Marime text


Astăzi, 31 martie 2024, în zona sensului giratoriu de la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, un accident rutier s-a soldatt cu o victimă care se afla pe o motocicletă.

Acea victimă este o femeie, potrivit unor surse, o polițistă de la Imigrări Galați, care a suferit răni și este în prezent în grija echipajelor de salvare. 

Facem precizarea că aceasta era pasager. 

Eforturile de intervenție au fost rapide, iar polițiștii, alături de echipele medicale, au acționat prompt pentru a asigura îngrijirea corespunzătoare a victimei. 

Evenimentul rutier s-a soldat cu două victime: un bărbat se află într-o stare confuză, suferind de traumatism cranio-cerebral și o fractură deschisă la membrul inferior. De asemenea, o femeie a suferit o fractură deschisă la membrul inferior, transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 


Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite în urma investigațiilor autorităților competente.

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N.  2A, în apropierea Aeroportului Mihail Kogălniceanu,  s-a produs un accident rutier. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 40 de ani, ar fi condus o motocicletă și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor,  ar fi lovit amenajarea rutieră de tip giratoriu.
 
În urma accidentului rutier au fost răniți conducătorul motocicletei și pasagerul, respectiv o femeie, de 34 de ani. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.




Citește și:

Știri Constanța aziUPDATE. Motocicletă răsturnată în sensul giratoriu la intrare în Mihail Kogălniceanu (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii