Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promovare a profesiei de polițist Zeci de tineri interesați au participat la evenimentul de la Constanța (FOTO)

ro

16 Mar, 2024 17:15 728 Marime text
Astăzi, 16 martie 2024, zeci de tineri pasionați au făcut primii pași spre a deveni viitori polițiști, participând la un eveniment special la Constanța. 

Zeci de tineri dornici să ni se alăture au venit, astăzi, la evenimentul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța pentru promovarea profesiei de polițist.

Au făcut, astfel, cunoștință cu colegii noștri din structurile de ordine publică, rutieră, criminalistică, dar și cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, însoțiți de prietenul și partenerul lor, câinele Spot, transmite IPJ Constanța. 

Totodată, au avut prilejul de a se familiariza cu tehnica din dotare.

Dacă vrei să ni te alături, îți reamintim că s-a dat startul la concursurile pentru încadrările directe sau reîncadrare în Inspectoratul de Poliție Județean Constanța!- mai punctează sursa citată. 

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa:

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index, precum și pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - https://ct.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Vă așteptăm și mâine, 17 martie a.c., în intervalul orar 11.00 – 15.00, în parcarea Vivo Mall!-au mai punctat reprezentanții IPJ Constanța. 


foto: IPJ Constanța 



Citește și:

Polițiștii IPJ Constanța prezintă tehnica din dotare în parcarea VIVO Mall Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii