Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou pachet cu droguri, găsit pe plaja din 23 August, judeţul Constanţa

ro

07 Apr, 2019 12:20 2269 Marime text
Încă un pachet suspect cu droguri a fost găsit duminică pe plajă. Este al şaptelea care îşi face apariţia doar astăzi, după ce de dimineaţă poliţiştii coordonaţi de DIICOT au mai găsit la 6:50 la Eforie, la 8:20 la Olimp, la 8.20 la 23 August, apoi în zona Spectrum din Constanţa (plajă), la Costineşti, altul la Eforie Nord şi cel de acum la 23 August.

Pe litoralul Mării Negre, se desfășoară, în continuare, operațiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conține droguri. Activitățile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri și sunt derulate de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT. În perioada 5-6 aprilie a.c., pe litoralul din județul Constanța s-a depistat și ridicat cantitatea de 131 de kilograme de droguri.

ATENȚIE! Conținut periculos!

Reamintim cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!

Sursă foto: IPJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii