Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un factor poştal din Constanţa, muşcat de un câine. Victima a ajuns la spital

ro

06 Nov, 2018 09:54 1519 Marime text
Potrivit itmconstanta, în data de 02.11.2018 ora 13:30 la CN Poşta Română – Oficiul Poştal Constanţa 1 a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui angajat.

Victima, Z.N., de meserie factor poştal, în vârstă de 61 ani, în timpul cursei de distribuire,  a fost muşcată de un câine.

Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Constanţa pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Accidentul este in curs de cercetare de către o comisie numita de catre CN Poşta Română SA, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

Dupa finalizarea cercetarii dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanţa, care va analiza dosarul, il va aviza  sau in cazul in care  se constata ca cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, dupa caz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii