Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:59 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudorel Economu a ieșit din firma Tudors Palace SRL

ro

02 Oct, 2015 02:24 2821 Marime text
 
Potrivit Monitorului Oficial 5347 a fost publicată hotărârea numărul trei.  În cadrul adunării generale a asociaților firmei Tudors Palace SRL, s-a hotărât ca Tudorel Economu să cesioneze integral 33, 34% din capitalul social al firmei, de asemenea să cesioneze integral 33,33% din capital Mariana Economu, lui Costin Economu.
 
Atât Tudorel Economucât și Mariana Economu se retrag din soietate. Astfel, dupa cesiune, Costin Economu decine asociat unic și va deține 300 lei aport la capital, reprezentând o cotă de participare de 100%, al societății Tudors Palace SRL.
 
Cine sunt cei doi, Tudor și Mariana Economu?
 
Tudorel şi Mariana Economu sunt cei care deţin lanţul de restaurante „La Fattoria”, deschise atât în Bucureşti, cât şi în Constanţa.
Dacă în anul 2005, Tudorel Economu şi Ligia Cornelia Vasile, dețineau firma sub un alt nume, Deco Partner SRL, în 2013, societatea și-a schimbat denumirea în La Fattoria Ristorante SRL, moment în care Ligia Vasile s-a retras, cesionând toate părţile sociale către Tudorel şi Mariana Economu.
 
Chiar dacă „La Fattoria Ristorante SRL” deține cele mai frecventate localuri atât în stațiunea Mamaia cât și în București, societatea a mers mai mult pe pierderi, înregistrând profit doar în anii 2010 și 2012.
 
Însă patronul restaurantelor „La Fattoria”, Tudorel Economu, după un an de la obţinerea certificatului de urbanism, vrea să înceapă construcţia unui nou hotel în staţiunea Mamaia. În acest sens, el a depus, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, un memoriu de prezentare, în vederea obţinerii autorizaţiei de mediu pentru construirea unui imobil de şase etaje, ce va avea destinaţia de alimentaţie publică şi cazare. Astfel, locația unde este restaurantul urmează a fi demolată urmând să se ridice hotelul.  
 
 
Sursa foto: juristfirme.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii