Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:21 23 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deco Horeca a primit răspuns de la APM Constanţa cu privire la modificarea unui proiect imobiliar

ro

08 Jan, 2020 00:00 779 Marime text

Deco Horeca SRL şi Cher One SRL, prin Tudorel Economu, titular al proiectului „Modificare proiect autorizat cu ACN nr. 1847/19.12.2018 Construire imobil P+4-5E alimentaţie publică şi cazare prin schimbare destinaţie în locuinţe de vacanţă, modificări interioare, montare lift auto şi supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor legii numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător”, au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu pentru emiterea avizului de mediu.
 
De altfel, APM Constanţa a răspuns solicitării societăţilor că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Deco Horeca SRL, controlată de Mariana Economu şi Tudorel Economu, a solicitat de la Primăria Constanţa un act de urbanism necesar ridicării unui imobil de cinci etaje.
 
Astfel, pe data de 19 decembrie, Primăria Constanţa a emis, pentru societatea Deco Horeca SRL, autorizaţia de construire nr. 1847, care constă în „Construire imobil P+4-5e alimentaţie publică şi cazare“. Imobilul va fi realizat pe bulevardul Mamaia nr. 361C.
 
Reamintim că Deco Horeca SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 20 septembrie, de la Primăria Constanţa, pentru societatea Promedas Mamaia SRL, un act important de urbanism. Este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 3617, pentru „Construire imobil D+P+7-8 etaj retras cu terasă circulabilă - cazare, alimentaţie publică şi servicii, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, amplasat în staţiunea Mamaia.
 

Deco Horeca SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2003, Deco Horeca SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Mariana Economu, cu 20% din capitalul social, şi Tudorel Economu, cu 80% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
 
Deco Horeca SRL are un punct de lucru în Mamaia, baza de reparaţii Tic-Tac, zona restaurant Tic-Tac-hotel Piccadilly şi zona restaurant Tic-Tac (zona B a staţiunii Mamaia), vizavi de hotel Condor, în perimetrul delimitat de b-dul Mamaia şi lacul Siutghiol.
 
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de 122.367 de lei şi o pierdere de 640.455 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu un salariat a avut o cifră de afaceri de 3.009.047 de lei şi un profit de 1.076.910 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, o cifră de afaceri de 2.115.042 de lei şi o pierdere de 144.868 de lei.
 

Citeşte şi:

 
Undă verde de la Primăria Constanţa pentru Deco Horeca SRL. Firma va ridica un bloc de cinci etaje


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii