Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudorel Economu își modifică din nou investiția de pe malul Lacului Siutghiol. A fost emisă o nouă autorizație

ro

09 Feb, 2022 00:00 2483 Marime text
  • Tudorel Economu modifică proiectul blocului de șase etaje din Mamaia
  • Dorește să schimbe distribuția locurilor de parcare în incintă
 
Primăria Constanța a emis autorizația de construire pentru Tudors Capital Investments SRL, care dorește să modifice proiectul din Mamaia.
 
Mai precis, prin AC 101/07.02.2022, Tudors Capital Investments SRL dorește „Modificarea de proiect în timpul execuției autorizat cu AC 221/2021 – Modificare de proiect autorizat 1847/2018 – construire imobil P+4-5E alimentație public și cazare prin schimbare destinație în locuințe de vacanță, modificări interioare, montare lift auto și surpaetajare cu un nivel” prin modificare acces auto de la nivelul 1 de parcare la nivelul 2 de parcare din lift auto în rampă auto, modificare număr locuri de parcare și modificări interioare parter și etaj șase, modificare acoperiș. Autorizația este valabilă 12 luni.
 
Reamintim faptul că Tudorel Economu a fost obligat de către instanță să plătească Primăriei Constanța peste 1.000.000 de euro, după ce nu a mai achitat ratele la un teren achiziționat de la administrația locală. Primăria Constanța, prin executarea silită împotriva soților Economu, doreau executarea sumei de 1.111.517 euro, reprezentând rest rate contractuale în valoare de 569.761,27 euro, dobânda și TVA-ul aferent în valoare de 247.941 euro, precum și majorări de întârziere în valoare de 293.815 euro, la care se adaugă cheltuieli de executare.
 
Amintim că Tudors Capital Investments S.R.L., fosta Deco Horeca S.R.L., primea răspuns de la APM, în 2020, fiind pozitiv pentru omul de afaceri constănțean - „Nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului și a evaluării adecvate, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire vilă turistică D+P+2-3E, organizare de șantier și împrejmuire teren (edificarea(amplasamentul) imobilului va respecta planșa de reglementări zona B – anexă la HCL nr. 121/24.05.2013), propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Zona Tic-Tac, Mal lac Siutghiol, județul Constanța.
 
Reamintim că Deco Horeca SRL a obţinut, pe data de 22 aprilie 2019, de la Primăria Constanţa, certificatul de urbanism nr. 1350, care constă în „Construire imobil D+P+7-8e retras cu terasă circulabilă cu destinaţia de apart-hotel. împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia este realizată în staţiunea Mamaia, Baza Reparaţii Tic-Tac.
 
De asemenea, pe data de 19 decembrie 2018, Primăria Constanţa a emis, pentru societatea Deco Horeca SRL, autorizaţia de construire nr. 1847, care constă în „Construire imobil P+4-5e alimentaţie publică şi cazare“. Imobilul va fi realizat pe bulevardul Mamaia nr. 361C. Societatea Deco Horeca SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 20 septembrie 2018, de la Primăria Constanţa, pentru societatea Promedas Mamaia SRL, un act important de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 3617, pentru „Construire imobil D+P+7-8 etaj retras cu terasă circulabilă - cazare, alimentaţie publică şi servicii, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, amplasat în staţiunea Mamaia.
 

Despre Tudors Capital Investments

 
Înfiinţată în anul 2003, Tudors Capital Investments SRL are sediul social în Bucureşti. Societatea este controlată de Mariana Economu, cu 0,19% din capitalul social, Tudorel Economu, cu 0,83% din capitalul social, Alina Trandafir, cu 98,52%, Costin Economu cu 0,44%. Cei doi asociaţi şi administratori sunt Mariana și Tudorel Economu. Firma se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.


 
În 2020, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 373.273 lei, cu profit 0.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Tudorel Economu vrea bloc de 6 etaje, în Mamaia. Documentul de urbanism, eliberat de Primăria Constanța


Imobil, ridicat de Tudors Capital Investments SRL și Cher One SRL pe bulevardul Mamaia, modificat
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii