Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma familiei Economu ridică o vilă, în Mamaia

ro

02 Nov, 2023 17:00 1151 Marime text
foto: Pexels
  • Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul celor de la Tudors Capital Invesments SRL.
 
Este vorba de proiectul privind desființarea piscinei și construirea unei vile turistice S+P+2-3E, amplasată în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 361D.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Tudors Capital Invesments SRL
 
Firma este fondată în anul 2003, conform termene.ro. Pe anul 2022, a raportat 0 salariați, o cifră de afaceri de 136.987 lei și o pierdere de 927.128 lei. Sediul social este într-un apartament de pe bulevardul Mamaia din Constanța. Asociați în firmă sunt Alina Trandafir – 98,522%, Tudorel Economu – 0,837%, Costin Economu – 0,443% și Mariana Economu – 0,198%. Mariana și Tudorel Economu sunt administratorii firmei.
 
Costin Economu mai apare în firmele Cher One SRL, La Fattoria Ristorante SRL, Sharkenomu SRL, Emco Digital Marketing Agency SRL și Nova Matter SRL. Mariana Economu apre în La Fattoria Ristorante SRL, Deco Food SRL și Economu Expert SRL. Tudorel Economu apare în firmele Deco Food SRL și La Fattoria Ristorante SRL. Alina Trandafir apare și în Rimar Trade SA și Invest Trade SRL.
 
 
Tudorel Economu a obținut certificatul de urbanism pentru hotelul de 6 etaje în locul Grupului Sanitar Bufet Internațional din Mamaia

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii