Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru blocul de șase etaje al lui Tudorel Economu

ro

21 Apr, 2021 00:00 3220 Marime text
  • Primăria Constanța a eliberat un nou certificate de urbanism pentru edificarea unui imobil de șase etaje în Mamaia
  • Investitor este La Fattoria Ristorante SRL, certificatul fiind obținut de asociatul Tudorel Economu



Tudorel Economu a obținut pentru societatea La Fattoria Ristorante SRL un nou certificate de urbanism pentru edificarea unui imobil de șase etaje în Mamaia.


De altfel, prin CU 1251 din data de 19 aprilie 2021, omul de afaceri a obținut documentul pentru construirea unui imobil P+5-6E cu funcțiunea de alimentație publică și cazare, organizare de șantier. Valabilitatea documentului este de 12 luni


Vila de lângă Siutghiol

În vara 2020, Tudors Capital Investments SRL a depus la APM Constanța documentația pentru construcția unei vile turistice pe malul Lacului Siutghiol. Investitorul a primit undă verde pentru continuarea procedurilor pentru proiectul construire vilă turistică D+P+2-3E, organizare de șantier și împrejmuire teren (edificarea(amplasamentul) imobilului va respecta planșa de reglementări zona B – anexă la HCL nr. 121/24.05.2013), propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Zona Tic-Tac, Mal lac Siutghiol, județul Constanța. Tudors Capital Investments S.R.L., fosta Deco Horeca S.R.L. prin Economu Tudorel, cu adresa în municipiul București a obținut pe 21.12.2020 de la primăria Constanța și certificatul de urbanism pentru investiția situate pe bulevardul Mamaia, nr. 361C din municipiul Constanța.
 


Opt etaje în Mamaia

Deco Horeca SRL, controlată de Mariana Economu şi Tudorel Economu au mai obținut documentația pentru edificarea unui imobil de opt etaje în staţiunea Mamaia.

În acest sens, Deco Horeca SRL a obţinut, pe data de 22 aprilie 2019, de la Primăria Constanţa, certificatul de urbanism nr. 1350, care constă în „Construire imobil D+P+7-8e retras cu terasă circulabilă cu destinaţia de apart-hotel. împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia este realizată în staţiunea Mamaia, baza reparaţii Tic-Tac.



Reamintim că, pe data de 19 decembrie 2018, Primăria Constanţa a emis, pentru societatea Deco Horeca SRL, autorizaţia de construire nr. 1847, care constă în „Construire imobil P+4-5e alimentaţie publică şi cazare“. Imobilul va fi realizat pe bulevardul Mamaia nr. 361C.



De asemenea, Deco Horeca SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 20 septembrie 2018, de la Primăria Constanţa, pentru societatea Promedas Mamaia SRL, un act important de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 3617, pentru „Construire imobil D+P+7-8 etaj retras cu terasă circulabilă - cazare, alimentaţie publică şi servicii, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, amplasat în staţiunea Mamaia.



La Fattoria Ristorante SRL, în datele Registrului Comerțului



Societatea a fost înființată în anul 2005, având sediul social în București, pe strada Tudor Vianu. Capitalul social este de 3200 lei, iar asociați sunt Mariana Economu, cu o cotă parte de 10%, Tudorel Economu, cu o cotă parte de 10%, Elena Economu, cu 40% și Costin Economu, cu o cotă de 40%. Elena și Costin Economu sunt administrator ai firmei. Activitatea principală este „Restaurante”. În anul 2019, au fost declarați cinci salariați, la o cifră de afaceri de 493.010 lei, cu un profit de 121.592 lei.



Conform CONFIDAS, Tudorel Economu mai este asociat cu 50% în Deco Food SRL și cu 56% în Tudors Capital Investments SRL. A mai fost asociat în firmele radiate Vitraliu SRL, Tudors Construct SRL, Deco Mall Expert SRL și Bon Gusto Fattoria SRL.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii