Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudorel Economu a primit undă verde pentru investiția imobiliară de pe malul Lacului Siutghiol, din stațiunea Mamaia

ro

07 Aug, 2020 00:00 3920 Marime text
  • Tudors Capital Investments SRL ridică o vilă turistică pe malul Lacului Siutghiol
  • Prin documentația depusă la APM Constanța, Tudorel Economu a primit undă verde pentru continuarea procedurilor
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un proiect imobiliar al firmei Tudors Capital Investments SRL.
„Nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului și a evaluării adecvate, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire vilă turistică D+P+2-3E, organizare de șantier și împrejmuire teren (edificarea(amplasamentul) imobilului va respecta planșa de reglementări zona B – anexă la HCL nr. 121/24.05.2013), propus a fi amplasat în municipiul Constanța, Zona Tic-Tac, Mal lac Siutghiol, județul Constanța.

Titularul proiectului este Tudors Capital Investments S.R.L., fosta Deco Horeca S.R.L. prin Economu Tudorel, cu adresa în municipiul Bucuresti. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanța.
 

Deco Horeca SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2003, Deco Horeca SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Mariana Economu, cu 20% din capitalul social, şi Tudorel Economu, cu 80% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare. Deco Horeca SRL are un punct de lucru în Mamaia, baza de reparaţii Tic-Tac, zona restaurant Tic-Tac-hotel Piccadilly şi zona restaurant Tic-Tac (zona B a staţiunii Mamaia), vizavi de hotel Condor, în perimetrul delimitat de b-dul Mamaia şi lacul Siutghiol.
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de 122.367 de lei şi o pierdere de 640.455 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu un salariat a avut o cifră de afaceri de 3.009.047 de lei şi un profit de 1.076.910 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, o cifră de afaceri de 2.115.042 de lei şi o pierdere de 144.868 de lei.


Citește și

Vilă turistică, în Mamaia, zona Tic-Tac, ridicată de firma Deco Horeca

Investiţia imobiliară a societăţii Deco Horeca aşteaptă răspuns de la APM Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii