Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:49 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în societatea Cher One. Un asociat s-a retras, doi au fost cooptați

ro

20 Aug, 2019 00:00 765 Marime text
Mariana Economu și Tudorel Economu, în calitate de asociați ai  societății Cher One SRL, au aprobat în ședința din data de 29.06.2019 mai multe hotărâri.
 
Astfel, s-a decis cooptarea Elenei Economu, cu aport la capitalul social în sumă de 900 de lei, dar și a lui Costin Economu, cu aport la capitalul social în sumă de 900 de lei. Capitalul social al firmei a fost majorat cu 1.800 de lei, aport în numerar al asociaților cooptați. 
 
Conform prevederilor art. 202 alin. 1 din Legea nr. 31/1990, cu modificările și completările ulterioare, asociații au decis retragerea din societate și din toate funcțiile a asociatului Economu Tudorel și cesionarea la valoarea nominală a tuturor părților sociale deținute, către asociatul existent Economu Mariana. În urma modificărilor făcute și a majorării capitalului social (în sumă de 2.000 de lei, împărțit în 200 de părți sociale, a câte 10 lei fiecare), acesta va fi distribuit, astfel: Economu Mariana va deține 20 părți sociale, adică 10% din capitalul social; Economu Elena va deține 90 părți sociale, adică 45% din capitalul social; Economu Costin va deține 90 părți sociale, reprezentând 45% din capitalul social.  
 
O altă decizie se referă la retragerea din funcția de administrator a lui Economu Tudorel și a Marianei Economu. În funcția de administrator au fost numiți cei doi asociați cooptați, Economu Elena și Economu Costin. În continuare, societatea va fi administrată și reprezentată în relațiile cu terții, împreună sau separat, de către Economu Elena și Economu Costin, pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline de reprezentare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii