Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudors Capital Investments SRL O piscină transformată în vilă turistică, pe bulevardul Mamaia din Constanța. Date din proiect

ro

02 Jan, 2024 17:00 1235 Marime text
  • Firma Tudors Capital Investments SRL dorește desființarea piscinei și construirea unei vile turistice S+P+2-3E, cu organizare de șantier și împrejmuire teren.
  • Valoarea investiției este de 2,5 milioane lei
 
Recent, pe portalul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, a fost publicat memoriul de prezentare depus de către compania Tudors Capital Investments SRL, cu privire la investiția de pe bulevardul Mamaia nr. 361D.
 
Firma dorește desființarea piscinei și construirea unei vile turistice S+P+2-3E, cu organizare de șantier și împrejmuire teren.
 
Terenul pe care se va edifica imobilul are suprafața de 409,00 mp. Pe teren se află și o piscină și camera pompelor, cu o suprafață total ăde 129,55 mp. Imobilul propus va dispune de trei unități de cazare și sunt prevăzute trei locuri de parcare. Valoarea investiției este de 2,5 milioane lei, iar perioada de implementare propusă este de 36 de luni.
 
Conform Certificatului de urbanism nr. 1870/ 11.07.2023 emis de Primaria Mun. Constanța destinația terenului stabilită prin documentațiile de urbanism aprobate, imobilul se află în zona de reglementare urbanistică ZONA B, UTR 16, POZITIE 23 din tabelul aferent zonei B: cazare, alimentație publică, servicii.
 
 

Tudors Captial Investments SRL

 
Firma este înființată în anul 2003, conform termene.ro. Pentru anul 2022, firma a raportat 0 salariați, o cifră de afaceri de peste 136.000 lei, cu o pierdere de 927.128 lei. Sediul social este în Mamaia, județul Constanța. La înființare, firma s-a numit Deco Horeca SRL, iar în iunie 2019 și-a schimbat denumirea în actuala. Alina Trandafir deține 98,522% din capitalul social, restul părților sunt deținute astfel: Tudorel Economu – 0,837%, Costin Economu – 0,443% și Mariana Economu – 0,198%.
 
Costin Economu apare și în firmele Cher One SRL, La Fattoria Ristorante SRL, Sharkenomu SRL, Nova Matter SRL și Emco Digital Marketing Agency SRL. Mariana Economu apare în companiile Deco Food SRL, Economu Expert SRL și La Fattoria Ristorante SRL. Tudorel Economu mai este asociat în Deco Food SRL și La Fattoria Ristorante SRL. Alina Trandafir este acționar în Rimar Trade SA.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Imobiliare Constanța Tudors Captial Investments transformă o piscină în vilă turistică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii