Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:45 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TTS a redistribuit părțile sociale ale asociatului decedat, Vasile Manea

ro

15 Sep, 2014 18:15 4207 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea asociaților societății TTS, conform căreia au fost redistribuite părțile sociale are unuia dintre asociați, în urma decesului celui din urmă. 

Astfel, potrivit publicării deciziei, în data de 12 septembrie, Adunarea Generală a Asociaților societății TTS (Transport Trade Services) SA, cu sediul în București, reprezentată de președintele Mihăilescu Alexandru Mircea, Pistolea Anca Raluca și Bărbulescu Dan Nicolae , asociați ai TTS Operator SRL, au decis redistribuirea părților sociale deținute de asociatul decedat Manea Vasile. Cele 855 de părți sociale, care reprezentau 0,5% din capitalul social al firmei, au fost redistribuite către TTS. De asemenea, moștenitorii vor primi contravaloarea părților redistribuite, în valoare de 34.200 de lei.

Totodată, Bărbulescu Dan Nicolae a renunțat la toate drepturile și obligațiile ce decurg din calitatea de asociat începând cu data publicării deciziei.
 
TTS este o companie de transport marfă, fondată în 1996, care activează pe piaţa transporturilor multimodale din Europa de Est. Transport Trade Services (TTS) și Cargill au investit 15 milioane euro în terminalul pentru cereale Canopus Star, aflat în portul Constanţa.

Sursa foto: facebook.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii