Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în conducerea Transport Trade Services SRL

ro

03 Oct, 2014 07:42 3279 Marime text
Consiliul de Administraţie (CA) al Societatăţii Comerciale Transport Trade Services (TTS) SRL Bucureşti l-a desemnat, cu unanimitate de voturi, pe Petru Ştefănuţ în funcţia de director general al societăţii, pe o perioadă determinată de doi ani. Decizia a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial, însă a intrat în vigoare încă din luna mai.
 
În aceeaşi şedinţă a CA a fost revocat din funcţia de director general Ion Stanciu şi numit, în acelaşi timp, director general adjunct, în timp ce contabil-şef al firmei a fost desemnată Nicoleta Florescu.
 
CA al TTS este format din Alexandru Mircea Mihăilescu, Ion Stanciu şi constănţeanul Sevastian Ştefan.
 
TTS este o companie de transport marfă activă pe piața transporturilor multimodale din Europa de Est. TTS a fost fondată în 1996 și, împreună cu filialele sale, are 1.280 de angajați, activând în transportul pe Dunăre și intermedierea de bunuri vrac și pachetizate, manipularea de mărfuri în porturile dunărene în propriile terminale şi manipularea de mărfuri la Constanța în propriile terminale și cu macarale plutitoare în tot Portul Constanţa.
 
TTS este partener de afaceri cu Cargill şi deţin împreună terminalul de cereale Canopus Star JV din Portul Constanţa, mistuit de un incendiu în urmă cu un an, pe 28 octombrie 2013.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii