Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei femei din Constanța au cerut ajutorul polițiștilor după ce au fost agresate în locuințele lor. Ce măsuri au aplicat oamenii legii

ro

02 May, 2019 11:11 925 Marime text
Trei femei din Constanța au cerut ajutorul polițiștilor după ce au fost agresate în locuințele lor de iubiți, soți sau chiar copii. 

Potrivit IPJ Constnața, la data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Constanța despre producerea unui conflict la locuința sa. Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu, i-ar fi adresat concubinei cuvinte și expresii jignitoare și ar fi împins-o, creându-i astfel o stare de temere.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la locuința sa. Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care, în urma unor discuții în contradictoriu, i-ar fi adresat  mamei sale cuvinte și expresii jignitoare și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliu. Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care, în urma unor discuții în contradictoriu, i-ar fi adresat soției cuvinte și expresii jignitoare și ar fi amenințat-o cu acte de violență.
În cauze, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii conform procedurilor legale, întocmind dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii