Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:43 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiberiu Nițu –„Am beneficiat doar de măsurile de protecție prevăzute de lege”

ro

28 Jan, 2016 16:48 835 Marime text
 
Tiberiu Nițu a transmis astăzi printr-un comunicat faptul că activitățile sale desfășurate în calitate de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a beneficiat doar de măsurile de protecție prevăzute de lege.
 
„Având în vedere comentariile purtate în spațiul public referitoare la persoana mea, doresc să precizez că în întreaga mea carieră de magistrat, precum și în funcția de procuror general, am fost permanent preocupat de respectarea legii și a normelor deontologice.
Din acest punct de vedere, vreau să precizez că în cadrul activității desfășurate în calitate de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, am beneficiat doar de măsurile de protecție prevăzute de lege, proporțional cu riscurile și responsabilitățile acestei funcții.
Îi asigur pe toți colaboratorii mei din cadrul Ministerului Public, pe toți partenerii noștri instituționali și pe toți cetățenii României că activitatea noastră – a mea personal- nu este afectată, nu este influențată sau perturbată de demersurile judiciare desfășurate în vederea clarificării depline a acestei situații și, totodată, îmi asum obligația de rezervă ce îmi revine în raport cu activitatea desfășurată în acest sens.
Apreciez că este de datoria mea, în calitate de procuror general, să mă asigur că în această perioadă activitatea Ministerului Public se va desfășura în condiții normale și în parametrii eficenței consemnate în ultimul raport MCV”, a transmis procurorul general Tiberiu Nițu printr-un comunicat. 

Vă reamintim, că procurorul general Tiberiu Nițu ar fi beneficiat de aproximativ 700 de deplasări însoțit de coloana oficială, din aprilie 2014 până în octombrie-noiembrie 2015.

Citește și: Procurorul general Tiberiu Nițu ar fi beneficiat de aproximativ 700 de deplasări cu coloană oficială


Sursa foto: nineoclock.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii