Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecți de trafic de droguri depistați în trafic. Ce au găsit procurorii DIICOT în mașina suspecților

ro

22 Mar, 2018 16:17 2477 Marime text
La data de 21.03.2018 polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Folteşti-I.T.P.F. Iași au procedat la oprirea în trafic, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, judeţul Galaţi, a unui autoturism în care se aflau inculpaţii David Iulian, Blaga Alexandru, Lebădă Iulian şi Macovei Andrei, informează DIICOT
 
Potrivit DIICOT, cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului a fost găsită o pungă în care se aflau cantităţile de 105 grame de marijuana şi 49,5 grame de haşiş iar asupra inculpatului Lebădă Ionel, în obiectele vestimentare, a fost găsită şi ridicată o doză cu masa de un gram de marijuana.
 
În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei patru inculpaţi procuraseră drogurile de risc găsite asupra lor de la un dealer de pe raza municipiului Bârlad, judeţul Vaslui.
 
În seara zilei de 21.03.2018 procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați au procedat la prinderea în flagrant a inculpatului Radu Vlad Dan.
 
Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa acestuia au fost găsite şi ridicate un număr de 7 doze de marijuana şi 8 doze de haşiş destinate valorificării.
 
La data de 21.03.2018 procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Galaţi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Radu Vlad Dan pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, fiind prezentat în cursul zilei de astăzi Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Faţă de inculpaţii  David Iulian, Blaga Alexandru şi Lebădă Iulian procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Galaţi au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar cu obligaţia acestora de a nu părăsi municipiul Iaşi.
 

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie” - au mai transmis procurorii DIICOT.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii